Aanbod Online MF Training

Wist jij dat je op een gemiddelde dag maar liefst 60.000 tot 80.000 gedachtes hebt? Best een drukke bedoeling he? Ongeveer 80% van deze gedachtes heb je al eens ooit eerder gedacht en meer dan 50% zijn negatief en oordelende gedachten. Als je hier de gehele dag (of nacht) tussen zit en al die gedachten voor waarheid aanneemt, dan krijg je het best druk…. je raakt het overzicht kwijt, je kunt geen keuzes meer maken en je wordt vet vermoeid en gestresst….stress levert je automatisch weer meer gedachten op… en zo wordt de gezellige chaos compleet…..

Misschien wel herkenbaar voor je? In mijn online Mindfulnesstraining gaan we hiermee aan de slag. Door oa aandachtstrainingen -en technieken te beoefenen trainen we jouw aandachtsspier en ontstaat er geleidelijk aan meer ruimte in je hoofd. Hierdoor ben je snel weer in staat bent om bewuster en helder in het leven te staan. Je ervaart meer rust, je piekert niet meer zoveel, je laat dingen gemakkelijker los en je krijgt weer vertrouwen in jezelf.

In mijn 8-weekse programma, wat je geheel op eigen tempo kunt volgen, leer ik je de basisvaardigheden om het contact met het Hier & Nu en jezelf te verstevigen.

Want wat we nastreven met mindfulness is dat je vaker en meer bewust bent. Bewust van hoe het nu gaat, hoe het NU met je is. En om dat steeds meer te accepteren en als uitgangspunt te gebruiken. Klinkt zo gemakkelijk he?

Bij fijne momenten in het leven is dit misschien ook best makkelijk, maar hoe doe je dit dan bij de minder fijne momenten? Als je je gewoon kak voelt, of gestresst bent?

Het is een kans om, misschien voor het eerst, automatische patronen te doorbreken en te zien hoe je je eigen stress creëert…

En weet je, dat kun jij net zoals ik dat kan. Het zijn vaardigheden die je voor de rest van je leven meeneemt en waar je iedere dag weer een beetje beter in wordt.

Een jaar lang krijg je toegang tot 8 online lessen, mijn 14-delige meditatiebibliotheek en een werkboek met opdrachten!

Heel gemakkelijk te volgen vanaf je PC, tablet of telefoon.

47 EURO

Als je nog twijfelt of dit iets voor je is, heb ik HIER een proefles voor je klaar staan. Zo kun je eens proberen!

Liefs,

Heb je al eens ooit een MBSR Training gevolgd of wil je liever alleen met de meditaties aan de slag?
Mijn 14-delige online meditatie bibliotheek stel ik daarom een jaar lang voor €14 beschikbaar. heerlijk om je bewustzijn een lekkere boost geven