Over mij!

Heeee, wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben.

Mijn naam is Yvette van der Schoot en ik woon in Eindhoven. Naast mijn baan als HR Professional bij de overheid ben ik sinds een aantal jaren gestart met mijn eigen praktijk “Be You That’s All” – ook wel BYTA. Hoewel ik misschien net zoals jij soms perfectionistisch, onzeker en af en toe angstig kan zijn ben ik vooral iemand die heel sterk een missie voelt om mensen te inspireren en aan te moedigen om de weg (terug) naar hun authentieke zelf te volgen. Hoe meer ik hier gehoor aangeef, hoe meer energie ik krijg, hoe meer vertrouwen ik krijg en hoe sterker mijn intuïtie ook naar voren komt. Grappig hoe dat werkt 🙂

Met -en in mijn praktijk BYTA sta ik voor Authenticiteit en de ontwikkeling hiervan. Authentiek zijn gaat voor mij terug naar jouw unieke kern, degene die jij in wezen – in potentie bent. Ik ben er namelijk van overtuigd dat hoe dichter je hierbij in de buurt komt, hoe gelukzaliger, zinvoller en bijzonder jouw leven kan zijn. Ik heb lang de gedachten geloofd dat ik anders was, niet goed genoeg was en had weinig vertrouwen in mezelf. Ik paste hierdoor snel aan de ander aan en ik had moeite om mijn grenzen aan te geven, voor mezelf op te komen, wist niet zo goed wat ik wilde en zo wandelde ik eigenlijk steeds verder van mezelf af. Tot ik op een zeker moment in een soort van crisis kwam; een relatiecrisis, mijn baan ging niet lekker, ik raakte overspannen en kon niet anders dan de draai naar binnen te maken. Vanaf dit punt ben ik me meer gaan richten op persoonlijke, psychische en spirituele ontwikkeling en er ging een wereld voor me open!

Alles wat ik heb geleerd tot nu toe in mijn ontwikkeling als persoon, maar ook als trainer op het gebied van bijvoorbeeld Mindfulness wil ik graag doorgeven aan jou. Vanuit de intentie dat jij goed genoeg bent zoals jij bent, precies zoals je bent. Pas als je dit daadwerkelijk ziet, accepteert en gelooft gaat er mega groei -en bewustwording plaatsvinden! Heilig van overtuigd, ga je met me mee?

Ik zie je snel!

Liefs,

Yvette